Termeni si conditii

invitatii yorkdeco - oferta 2017

Înainte de lansarea unei comenzi vă rugăm să consultați această pagină unde aveți detaliate procedurile de comandă, timpii de execuție și de livrare, modalitățile de plată, politica de confidențialitate și alte precizări importante.


Comanda invitatii / accesorii

Invitațiile și accesoriile YorkDeco sunt create de la A la Z special pentru dumneavoastră: de la personalizare text și design, până la probe, tipărire și finisaje, cu o atenție deosebită pentru detalii și calitate, prin urmare vă rugăm să ne acordați timpul necesar realizării lor.
Timpii aproximativi de execuție, de la data confirmării plății avansului și trimiterii textului, sunt următorii:

invitații model – 2-3 săptămâni
invitații cu portret desenat – 3-4 săptămâni
set accesorii (placecarduri, numere de mese, meniuri) – se comandă cu 1 lună și jumătate înainte de eveniment

Pentru design la comandă, vă rugăm să ne trimiteți ideile dumneavoastră și revenim cu o ofertă personalizată.


Pasul 1 – Alegeti

Alegeți modelul care vă place.
Citiți cu atenție specificațiile tehnice de pe pagina invitației, consultați Lista de prețuri și pagina Cum comand și scrieți-ne pe adresa contact@yorkdeco.ro, precizând:
modelul dorit*
numărul de invitații
plic preferat  (dacă invitația are mai multe opțiuni)
datele pentru a vă întocmi factura de avans (numele persoanei care va plăti avansul prin transfer bancar + adresa de livrare).

*
În cazul invitațiilor cu portret desenat, vă rugăm să ne trimiteți întâi fotografia preferată, ca să vedem dacă se poate lucra după ea (este important să fie de o calitate bună și să se distingă bine trăsăturile).

Pasul 2 – Avans

Vă trimitem factura de avans prin e-mail și detaliile necesare pentru plată.

Pasul 3 – Machetare

De îndată ce avansul este primit, vom începe să facem modificările la modelul ales – 2 zile pentru personalizarea textului sau 7 zile la modelele unicat cu portret.

Pasul 4 – Ok de tipar

Vă vom trimite pe e-mail imagini (simulări) cu machetele modificate conform cerințelor dumneavoastră.
Din moment ce fiecare design este personalizat, procesul de verificare este cel mai important dintre toate. Aveți posibilitatea, gratuit, la două revizii, pentru a obține totul așa cum vă doriți.

Pasul 5 – Tipar si expediere

După ce agreăm designul final, le trimtem in tipar (procesul de tipărire și finisare durează 7 – 14 zile, în funcție de cantitate), apoi vi le expediem prin curier rapid.
Pentru livrarea în condiții optime, materialele nu se trimit asamblate.
Diferența de plată se face ramburs, la primirea coletului.
Transportul în țară, pentru invitații, este GRATUIT, pentru primul colet. In cazul în care doriți livrarea invitațiilor și accesoriilor la mai multe adrese sau în mai multe etape, începând cu al doilea colet se adaugă un cost suplimentar de livrare de 20 lei/colet.

IMPORTANT 

Din dorința de a ne proteja creațiile și de a putea oferi în continuare clienților noștri invitații cu adevărat deosebite și originale, marca exclusivă YorkDeco, nu livrăm mostre, nu furnizăm invitații digitale pentru share în mediul online și nu furnizăm elemente din designul invitațiilor pentru alte utilizări de către client (a se vedea secțiunea Drepturi de autor).

Portretele realizate pentru invitațiile cu portret, precum și dreptul de reproducere, tipărire, prezentare sau de difuzare a acestora în mediul online aparțin exclusiv YorkDeco. Prin plasarea unei comenzi clientul își dă acordul ca portretul rezultat să fie prezentat în portofoliul YorkDeco

În cazul în care invitațiile sunt tipărite conform machetei aprobate și se constată la primirea produselor anumite greșeli, responsabilitatea pentru aceste eventuale greșeli neobservate cade în sarcina celui ce își dă acordul asupra machetei și firma noastră nu poate fi facută răspunzătoare, de aceea vă rugăm să verificați cu atenție materialele ce vi se trimit spre aprobare.

Anularea comenzii – În situația în care clientul renunță la comandă pe parcursul desfășurării acesteia, din motive personale, independente de YorkDeco (de ex: răzgândirea clientului, anularea evenimentului ș.a.m.d.) avansul plătit nu se returnează. O comandă pentru care s-a primit bunul de tipar și a fost trimisă spre tipărire nu mai poate fi anulată.Comanda felicitari si produse de papetarie

Comanda minimă pentru felicitări și produsele de papetărie-decor (calendare, stickere, plicuri) este de 50 lei.
La prețul comenzii se adaugă costul transportului prin curier (20 lei).
Plata se face ramburs, la primirea coletului.


Drepturi de autor

Conținutul sub orice formă al acestui site (text, date, oferte de preț, design și fotografii) intră sub incidența Legilor Internaționale privind Copyright-ul și legilor privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și nu poate fi folosit, copiat, modificat sau distribuit în mediul online, în scop personal sau comercial. Orice încercare de a copia datele, informațiile, elemente de design, fotografiile de pe site și produsele prezentate sau achiziționate vor fi penalizate conform legii.


Politica de confidentialitate

Înțelegem să respectăm confidențialitatea datelor introduse de dumneavoastră pe site-ul nostru. YorkDeco nu va divulga datele dumneavoastră personale unor terți și nu le va prelucra în scopuri comerciale și publicitare.
Datele dumneavoastră personale pe care ni le furnizați când deveniți clientul nostru (nume, adresă de livrare și număr de telefon) sunt folosite strict pentru soluționarea comenzilor (răspuns la  cereri și întrebări, machetare invitații, eliberarea facturii și expediere).
Textele din modelele standard prezentate pe site sunt fictive.


Retur

Dacă se întâmplă ca produsele comandate să nu corespundă cu ce v-ați dorit, le puteți returna în termen de 14 zile și vă vom rambursa contravaloarea produsului în termen de 10 de zile de la retur.
Nu putem deconta însă transportul de retur. Costurile de transport sunt suportate de dumneavoastră și vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnată.
Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (de ex. factura). În cazul în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, ne rezervăm dreptul de a decide neacceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).


Declinarea responsabilitatii

Acest site este un catalog online de produse și, în pofida eforturilor noastre de a prezenta cu cea mai mare acuratețe produsele oferite spre vânzare, există întotdeauna posibilitatea ca fotografiile de pe site să nu redea pe monitorul dumneavoastră toate detaliile, culorile sau nuanțele reale ale produsului.
Descrierea produselor și a caracteristicilor lor, prețurile, stocurile, serviciile disponibile și fotografiile de produs sunt toate cu titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală din partea noastră.

În cazul în care invitațiile sunt tipărite conform machetei aprobate și se constată la primirea produselor anumite greșeli, responsabilitatea pentru aceste eventuale greșeli neobservate cade în sarcina celui ce își dă acordul asupra machetei și firma noastră nu poate fi facută răspunzătoare.

Putem în orice moment retrage sau modifica o ofertă de produse, fără a datora daune sau alte penalități către nici un potențial client.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare.

Vă mulțumim!

→  Contact

Comentarii/ Intrebari:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.